Verzending

Wij hanteren PostNL verzendkosten op basis van u winkelwagen en leveren daar zelf 1 euro bij in. Heeft u een orderbedrag onder de 40 euro? Dan rekenen wij voor Nederland slechts 4,95 verzendkosten en voor onze Belgische klanten 8.95


DDD verzendingen kosten bij verzendingen in Nederland 5,49 en voor België is dit de voordeligste verzendmethode namelijk 7,95 alles boven de 40 euro word gratis door ons verzonden.

Gemiddelde levertijd 1-3 werkdagen

Besteld op (voor 16:00)Ons gemiddelde levertijd
maandagWoensdag
dinsdagDonderdag
woensdagZaterdag
donderdagZaterdag
vrijdag *Zaterdag of soms maandag
zaterdagdinsdag
zondagdinsdag

Aquariumplanten in nabestelling

Wij hebben sinds 2021 nu ook de mogelijkheid om de planten te bestellen in nabestelling. Zolang het aantal binnen onze eigen voorraad is verzenden wij uw bestelling nog op maandag, woensdag en vrijdag. Mocht u meer willen dan wordt uw bestelling binnen gemiddeld: “7 dagen” verzonden.

Wij bestellen een aantal keer per week en halen op maandag, woensdag en vrijdag verse planten uit de kwekerij.

Tijdens rustigere periodes kan het zijn dat wij minder vaak per week bestellen.

PostNL

Wij vervoeren onze producten via PostNL,

Het pakketje is te volgen met een PostNL Track and Trace code en is gemiddeld binnen 1-3 dagen bij u in huis.In uiterste gevallen kan het voorkomen dat producten er langer over doen om op bestemming aan te komen.

Hoe weet u zeker dat uw aquariumplanten goed aankomen?

Dit komt omdat wij ons houden aan een aantal sterke punten om er voor te zorgen dat u uw aquarium kunt voorzien van kwaliteit! Onze aquariumplanten zijn voorzien van steenwol of bundel keramiek blokjes. ( Er komt nauwlijks lood aan te pas!)

  • Alle aquariumplanten worden zo goed ingepakt.
  • De aquariumplanten worden verzonden in een sterke doos.
  • Bij het uitzoeken van de planten volgt er een kwaliteitscheck
  • Na het inpakken volgt er een kwaliteitscheck

Aquariumplanten online bestellen was nog nooit zo makkelijk geweest.Komt u er alsnog niet uit? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ophalen en persoonlijke/spoed bezorging

U heeft de mogelijkheid om voor de verzendmethode ophalen te kiezen. In dit geval kunt u een afspraak maken. 

U kunt er ook voor kiezen om producten persoonlijk te laten bezorgen. Dit kost 0,21 cent per kilometer. Bij aquarium vissen kunt u alleen maar ophalen of persoonlijk (spoed) bezorgen. De bezorg kosten worden bij bezorging contante afgehandeld of via factuur achteraf. 

Spoed bezorging?
Heeft u snel wat nodig? Dan is spoedlevering iets voor u! Wij bezorgen z.s.m. uw product, vissen of planten. De kosten hiervoor bedragen 0,65 cent per kilometer. Voor een spoedbezorging kunt u  direct contact opnemen en dan zullen wij direct leveren. (Na overleg)

pagina bijgewerkt op: 25 augustes 2022