Submers aquariumplanten

Sinds 2021 bieden wij als een van de enkele in Nederland submers aquariumplanten aan. Wat hier de voordelen van zijn leest u simpel op deze pagina.
Nieuw!

5 cm pot planten

Een groot deel van onze aquaria planten zijn gekweekt in 5 cm net mandjes. Deze planten zijn ideaal om aquariumplanten mee te verzenden

Aquarium mos

Mos is steeds populairder! Het vergt een nieuwe manier van scapen. Wij hebben een unieke manier in het aanbieden van mos. Dit leggen wij uit op deze pagina.
Populair

Planten gegroeid op ornamenten

Maak u aqua scape compleet met een plant voorgegroeid op een stuk ornament. Kant en klaar te gebruiken.

Lees meer over ons

Bent u benieuwd wie wij precies zijn en naar ons verhaal? Op deze pagina leest u alles over ons!

Een aquariumachterwand op maat?

Wij zijn dealer van de welbekende 3D Realistische achterwanden. Deze worden op maat gemaakt en kunnen wij ook voor u plaatsen. Eerst doen wij altijd een advies gesprek, deze is vrijblijvend, zelfs als u alleen informatie wilt.

In vitro aquariumplanten

Deze vorm van planten zijn vrij nieuw. Het gaat over het kweken van aquariumplanten in laboratorium nagemaakte omstandigheden.

Knollen en Lotussen

Tijgerlotussen, Nymphaea knollen en meer. U kent ze vast wel ze worden namelijk al heel lang in de hobby verhandeld en zijn prachtig!
Uniek!

XL moederplanten

grote aquariumplanten die tot wel 12 maanden oud zijn. Ideaal te gebruiken bij grote aquaria. Hoe? Dat leggen wij op deze pagina uit.