Kant en klaar uw aqua scape oppimpen

‘Het makkelijkste is dat je hem met ander scape materiaal kan plaatsen en je scape compleet is’

Planten die op hard scape zitten zijn makkelijk te plaatsen en daarbij ook nog eens zeer decoratief. Zij zitten bijvoorbeeld al op een stuk kienhout, kokosnoten of stenen. Hierdoor kunt u hem direct plaatsen tussen ander decoratie waardoor het enkele stuk niet opvalt en het heel natuurlijk overkomt.

Deze decoraties zijn ook nog eens 100% veilig voor garnalen en vissen. Wel wordt aangeraden het ornament voor het plaatsen nog even af te spoelen onder de kraan.

De planten op hout en steen

Wij beschikken over een aantal soorten planten die gegroeid zijn op hout. Dit zijn soorten zoals Anubias, Pogostemon, Javavaren en Javamos. Een van de top 3 soorten die jullie graag op hout of steen gegroeid zien. 

Deze soorten zijn enorm populair en kunnen specifiek goed op hout gegroeid worden. Doordat ze populair zijn kan de voorraad enorm schommelen. 

Wij willen de beste kwaliteit aan blijven bieden dus laten wij ze altijd eerst even voorgroeien zodat de wortels zich hechten aan het hout of steen.

Als u twijfelt helpen wij u!

Via onze Whatsapp service kunnen wij gemakkelijk uw wensen bespreken en meedenken met de scape die u zoekt. Hiermee kunnen wij ook gemakkelijk foto’s delen met de soorten die wij hebben staan. 

Planten op Kokosnoten

Planten gegroeid op een stuk kokosnoot zijn in het bijzonder geschikt voor garnalen, Kreeften, Corydoras soorten en wat jongere L nummers.
 
Deze kokosnoten bieden schuilplaats van boven af waardoor deze vissen zich vaak vestigen in een van de kokosnoten. 
 
Bepaalde vissen gebruiken kokosnoten ook als legplaats voor hun eieren. De planten op deze kokosnoten zorgen voor een organische voedselbron en hebben een enorm decoratieve waarde.