Aquascaping

Volledig naar uw wens

Wij zijn pas klaar met de aquascape als u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Keuze uit 200+ planten

Een ruim aanbod van planten en uitgebreide kennis van plantcombinaties.

Fantastische service

Altijd bereikbaar voor vragen en binnen 24 uur een vrijblijvende offerte is onze belofte.

Offerte aanvragen

0 Liter
(Per indicatie voor de offerte officiële prijzen kunnen verschillen)

Hoe ziet het proces eruit?

Door het formulier offerte aanvragen in te vullen kunt u uw wensen aan Aquania doorgeven voor het laten aquascapen van uw aquarium. Op basis van dit formulier en een eventueel vervolggesprek om uw wensen duidelijk te krijgen, krijgt u een voorstel (offerte) met de kosten. Dit voorstel is vrijblijvend en verplicht u tot niks.

Bij uw akkoord gaan we over tot het voorbereiden. De planten en aanvullende decoratie worden geregeld en een afspraak wordt ingepland om het aquascapen uit te voeren.

Nadat een afspraak is gemaakt is het tijd voor het aquascapen. Wij komen bij u langs om het water te testen en aquarium licht schoon te maken. Vervolgens snoeien wij de planten en observeren wij hoe de vissen reageren op het aquarium. Tijdens en na het aquascapen geven wij u tips en advies hoe u het aquarium het best kunt onderhouden, zodat u er ideaal van kan genieten!

Na het aquascapen kunt u nog een afspraak inplannen voor extra onderhoud of schoonmaak. U betaalt hierbij alleen de kilometervergoeding, als deze afspraak binnen 14 dagen na het aquascapen gemaakt wordt.

Veelgestelde vragen

De kosten van het laten aquascapen van uw aquarium hangt af van uw specifieke aquarium en wensen. Daarom kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier.

De richtprijs is €70,- exclusief BTW. 

Kilometervergoeding is €0,21 per kilometer.

Nee, op het moment aquascapen wij alleen zoetwater aquaria.