Aquarium laten maken op maat

Wil jij je zoet of zout water aquarium helemaal op maat laten maken? Wij hebben veel verschillende opties en adviseren daarom ook om even telefonisch contact op te nemen. Via bellen of Whatsapp. 

Zo kunnen wij u het beste adviseren of een op maat gemaakte aquarium voor u de beste optie is! Klik op de knop hieronder om contact op te nemen. 

Een aquarium op maat laten maken

Wij laten aquaria speciaal op maat maken voor onze klanten. U kunt kiezen voor een aquarium zonder kap (Rimless) of met een kap, onderstel of decor ombouwing. (ingebouwd in een muur/ombouwing) 

U heeft de keuze uit 26 verschillende stijlen. Zo past het aquarium bij elk interieur! 

Gemaakt van 2 verschillende soorten materialen:

Aluminium | Decor of houttinten.
Lacobel | strak en glanzend.

Verlichting

De aquaria wordt helemaal naar uw wensen gemaakt. Wij maken gebruik van het merk verlichting Lancia. Deze verlichting kunt u via WIFI met uw mobiel bedienen en instellen. 

Filtratie

U kunt er voor kiezen om zelf voor de filtratie te zorgen maar u kunt dit ook meenemen in uw aanvraag. Wij leveren 3 soorten filtratie: 

  • Interne biologische filter
  • Externe buitenpomp (OASE)
  • Een bioloog filter

Wat kost een aquarium op maat?

Een aquarium op maat laten maken verschilt in prijs, zo is een rimless aquarium al goedkoper dan een design aquarium. Onze specialist kijkt graag met u mee om een totaal beeld te scheppen van uw wensen.

Op maat gemaakt voor uw stijl!

Er is ontzettend veel keuze bij het op maat maken van een aquarium, alles is mogelijk! Je kan ook de achterwanden laten blinderen, kiezen voor een 3D Achterwand of extra helder glas voor de voorpanelen. 

Er is veel mogelijk neem daarom altijd contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij doen dit telefonisch en via Whatsapp 

Gallerij: