Uw aquarium weer netjes
Terwijl u koffie drinkt maken wij uw aquarium schoon!
Gelijk de beste toevoegingen!
Vissen, planten en producten zijn tegelijk geleverd naar uw wensen. Wij beplanten zelfs uw aquarium en plaatsen uw nieuwe vissen.

Aquarium onderhoud uitbesteden

Zoekt u een bedrijf wat uw aquarium onderhoud? Wij hebben nu al verschillende adressen waar wij regelmatig aquaria schoonmaken en hem weer vertoonbaar maken. 

Wij kunnen voor 99% uw aquarium laten draaien zonder dat u zelf meer wat hoeft te doen!

Neem contact op zodat wij weten wat uw wensen zijn ook bespreken we eventuele optie’s en wat u precies van ons verwacht. 

Klik op de knop hieronder om doorgestuurd te worden naar onze Whatsapp chat. Bel ons via de chat of stuur ons een bericht.

*Gratis* Uw persoonlijke contact persoon!

Of u nu gebruik maakt van de service of niet wij stellen een gratis contact persoon voor u op! Zo heeft u altijd iemand om te Whatsappen bij al uw aquarium vragen zodat u ook na de service een gebalanceerd aquarium kan houden.

Handige informatie

Lees hier alle informatie die u nodig heeft om te beginnen met het laten onderhouden van uw aquarium. Als u nog meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op. 

Hoeveel kost het laten onderhouden van een aquarium?
Voor het onderhouden vragen wij ongeveer €30,- per uur exclusief btw. Wij werken ook met budgetten en de prijs kan verschillen per opdracht. 

 

Hoelang blijft het aquarium goed na het aquariumonderhoud?
Nadat het aquarium bij u is onderhouden blijft het minimaal voor 2 weken goed. Dit is geen garantie en natuurlijk ook afhankelijk om wat voor soort aquarium gaat. 

 

Kunnen jullie gelijk producten, planten en vissen meenemen?
Jazeker! Wij nemen planten, vissen en producten mee na overleg wat u wilt dat er met het aquarium gebeurd. 

 

Doen jullie het aquarium gelijk aquascapen?
Wij zullen het aquarium zoveel mogelijk in zijn originele staat laten. Soms ontkomen we er echter niet aan om het een en ander te veranderen. Wilt u echter een aqua scape helemaal gepland en op maat? Dan kunt op onze Aqua scape uitbesteed service pagina kijken.

Behandelen jullie het aquarium gelijk op ziektes?
Wij zullen in deze situatie met u overleggen wat de beste vervolg stappen zijn. Als wij over alle medicatie beschikken op locatie dan behandelen wij het aquarium direct.
(+ 5 euro ex per behandeling)