Aquarium inrichting laten uitbesteden?

Kies dan voor de aqua scape service! Met deze service besteed u uw complete aquarium inrichting uit. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring als het op aqua scapen aangaat en hebben al 40+ aquaria van een aqua scape voorzien. Met onze ruime kennis aan aquariumplanten gecombineerd met het vissen bestand weet u zeker dat uw aquarium volledig in balans is. U krijgt op locatie direct advies over hoe wij uw aquarium kunnen laten slagen. 

Informatie: aqua scapen uitbesteden

Lees hier alle informatie die u nodig heeft om te beginnen met het laten aqua scapen van uw aquarium. Als u nog meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op. 

 

Hoeveel kost een aqua scape op maat?
Voor een aqua scape op maat werken wij meestal met budgetten. Voor het scapen zelf vragen wij 30,- ex btw per uur. Daarbij komen natuurlijk de gebruikte producten. Neem contact op om uw budget te bespreken.

Hoelang blijft het aquarium goed na het aqua scapen?
Nadat het aquarium bij u is geaqua scaped blijft het minimaal voor 2 weken goed. Dit is geen garantie en natuurlijk ook afhankelijk om wat voor soort aquarium gaat. Na deze 2 weken zult u het eerste onderhoud moeten doen, de planten zijn namelijk ingegroeid en de filter heeft gedraaid. 

Hoe gaat een aqua scape aanvraag in zijn werk?
Zodra u met ons contact heb opgenomen zullen wij de wensen telefonisch bespreken. Na de hand van het eerste gesprek worden alle producten verzameld. Wij gaan hier zelf aan de slag om een alvast een layout te maken van de stukken hout en steen zodat u al een idee krijgt hoe uw aquarium er uit komt te zien. In deze fase kan de aqua scape nog flink aangepast worden. Zodra we overeen zijn met een gekozen scape komen wij hem op locatie alles aqua scapen.

Hoelang duurt het voordat ik een aqua scape heb?
Afhankelijk van de maat van het aquarium kan het verschillen hoelang het duurt voordat u uw aqua scape thuis heb staan. Kleinere scapen (zoals bij de foto’s) Kunnen al binnen 1 a 2 uur gescaped zijn. Grotere scapen hebben echter wat meer onderzoek en scaping nodig. Als u tegelijkertijd een 3D achterwand mee besteld zijn wij ook afhankelijk van de levertijd van de achterwand. 

Gemiddeld duurt het gehele proces zo’n 1-3 weken.

Zijn er vooraf kosten aan verbonden en kan ik in termijnen betalen?
Het is zeker mogelijk om te betalen in termijnen wel vragen wij u om van te voren alvast een bedrag van 50% van de totale opdracht over te maken ter bevestiging van de opdracht. 

Doen jullie naderhand ook onderhoud aan het aquarium?
Jazeker! Wij hebben een totaal pakket als het om aquaria houden gaat. Voor meer informatie over het onderhouden van een aquarium kunt u het beste op onze aquarium onderhoud service pagina kijken.