Verzending: €4,95 (Gratis verzending vanaf €35,-)
Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden!

Vesicularia Dubyana Becher Javamos

€ 2,99*

Direct beschikbaar, levertijd Voor 16:00 besteld vandaag verzonden

Maat
Productnummer: 91645
Familie: Vesicularia
Licht: Normaal - Veel
Positie in het aquarium: Drijvend
Soort: Mos
Productinformatie "Vesicularia Dubyana Becher Javamos"
Vesicularia Dubyana Becher of javamos is steeds populairder geworden in de aquariumhobby. Je ziet deze mossoorten veel terug bij garnalen en bijvoorbeeld aquascapes.
Mos kan je het beste plaatsen in de stroming bij een normale hoeveelheid licht. Eventueel kan je mos ook los pluk in het water leggen. Mos dient als schuilplek voor jongbroed en filtert het water, waardoor het schoner blijft. Organisch materiaal blijft vastzitten in het mos waar garnalen en kleine vissen vervolgens weer van eten. Je kan mos licht vastbinden met wat henneptouw of met secondelijm (op basis van cyanoacrylaat / acryllijm). Voor de aquaria met garnalen is mos zeer aan te raden.

Hoe stek je mos?

Mos stekkken is zeer eenvoudig: pluk of knip het mos uit elkaar, en klaar!

Tip: Overal mos

Vanwege de flexibiliteit van mos kan je de kieren in houtstukken of ornamenten makkelijk opvullen met mos! Dat geeft een heel mooi effect en je aquarium ziet er gelijk nog natuurlijker uit! Let wel op dat er genoeg stroming is op de plek waar je het mos wil stoppen.
Vesicularia Dubyana Becher kan ook eventueel zachtjes op hout neergelegd worden. Je kunt dit dat bijvoorbeeld verzwaren met een kiezel. Zo blijft het mos liggen en groeit het binnen 1-3 maanden vast.
Familie: Vesicularia
Licht: Normaal - Veel
Positie in het aquarium: Drijvend
Soort: Mos

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.