Realistische 3D achterwand

Geen kit nodig

Kan wel, maar hoeft niet. Doordat de wand makkelijk te verwijderen is, is het schoonmaken voor u makkelijker.

Veilig voor dier en milieu

Door de harde toplaag zijn al onze achterwanden 100% veilig voor mens, dier en milieu.

Speciaal voor u op maat

Al onze achterwanden worden speciaal voor u op maat gemaakt en uniek geverfd. Dit maakt al onze achterwanden 100% uniek.

Makkelijk online bestellen

Al onze achterwanden zijn gemakkelijk online te bestellen. Staat uw maat er niet bij? Laat het weten en dan vragen wij die voor u aan.

Oogt uw aquarium onnatuurlijk? Niet met onze achterwanden.

In steeds meer aquaria zijn ze te vinden, 3D achterwanden voor in het aquarium. Deze achterwanden laten uw aquarium stralen en maken van een saaie, vierkante bak een prachtig stukje natuur.

In tegenstelling tot veel achterwanden gemaakt van foam, hoeven onze achterwanden niet vastgelijmd te worden aan uw aquarium. Deze wanden zijn kant en klaar om tegen de achterwand van uw aquarium te plaatsen.

Onze realistische achterwanden hebben een basis van polyester met als harde toplaag speciale mineraalharsen. Dit zorgt ervoor dat de toplaag hard en stevig is en dat de achterwand dus veilig voor plant en dier.

Toch liever de wand vastkitten?

Hoewel onze achterwanden kant en klaar te plaatsen zijn, is het mogelijk dat u toch de voorkeur geeft aan de wand vastkitten aan de ruit. Dit is veilig te doen met behulp van aquariumveilige kit.

Achterwand rooster doorvoer gemonteerd

€ 39,95*

Aquariumkit

€ 27,99*

Installatie achterwand service

€ 97,00*