Aquariumplanten kopen? | Online 5+1 Gratis - Aquania.nl

Aquariumplanten online kopen?

Aquariumplanten online bestellen is iets anders dan bij de speciaalzaak. Zo hebben wij alle planten voorzien van specifieke teksten en eigenschappen. U kunt razend snel achter veel informatie komen voor die ene specifieke aquariumplant. Ook beschikken onze planten over gedetailleerde product foto's, zo weet u precies wat u krijgt. 

Soorten aquariumplant

Wij beschikken over een breed assortiment aan verschillende aquariumplanten. Zo hebben wij de bekende planten in 5 Centimeter pot maar ook verschillende mossoorten in cups. Ook leveren wij grote XL moederplanten voor een voordelige prijs en staan wij bekend van onze planten op hout. Deze zijn kant en klaar in uw aquarium te plaatsen! Geen aqua scapen meer nodig.

Vindt de plant die bij uw aquarium past!

Onze aquariumplanten zijn gemakkelijk uit te filteren. Zoekt u bijvoorbeeld een specifieke plantensoort, plant plaats of filteren op lichtbehoeftes? Bij Aquania kunt u op alle soorten filteren om zo de gewenste aquariumplanten te vinden. Mocht u problemen ervaren tijdens het kopen van aquariumplanten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.