Maak vandaag nog uw afspraak

Met onze aquariumstelling van 9 meter is er altijd wat te beleven! Wat dacht u van onze unieke schildpaddenbak? U vindt ons in Haastrecht – goed te combineren met een leuk dagje Gouda!

Een zee van info

U vindt op Aquania bij elk product een uitgebreide beschrijven met informatie over het verzorgen en gebruiken.

Online & Offline

Of u ons nu online of offline bezoekt, wij streven ernaar u exact dezelfde ervaring te bieden, zodat u ook op afstand bij ons terecht kunt.

Service met een lach

Wij onderscheiden ons in onze service. Problemen met uw aquarium? Of gewoon een vraag? U kunt ons makkelijk bereiken.

De beste planten

Niet meer omvormen thuis. Hogere overlevingskans. Die garanties krijgt u bij de planten van Aquania. Topkwaliteit, lage prijs.

Aquarium service, schoonmaak of aquascapen?

Zoekt u naar iemand die meekijkt met uw aquarium, hem schoonmaakt of hem herscaped zodat het aquarium onderdeel wordt van uw huisstijl?

+31 6 833 85 822

Gespecialiseerd in aquariumplanten

Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in Aquariumplanten. Als een van de weinige bieden wij deze aan in een onderwatervorm. 

Onderwater vorm? Ja! Aquariumplanten hebben 2 verschillende groei vormen. Dat leggen wij uit op onze planten informatie pagina.

Ook kweken wij grotendeels onze planten zelf! Zonder steenwol maar in recyclebaar filtermateriaal. Dit groei medium werkt uitstekend bij onze submers aquariumplanten. 

Meer hier over leest u op onze planten kweek pagina. 

Meer lezen?

Wij uploaden wekelijks op onze blog de meest informatievolle artikelen over deze prachtige hobby!